top of page

cOMMERCIAL LATEN MAKEN

Stap binnen in de wereld van Mick Vogels Video, een wereld van impact en verbeelding waar elk beeld, elk geluid en elke seconde een betekenis heeft. Bij Mick Vogels Video draait het om meer dan alleen bewegende beelden, het draait om het vastleggen van de essentie van de boodschap van uw bedrijf. Creativiteit en strategie komen samen in commercials die niet alleen de aandacht trekken, maar blijven hangen bij de doelgroep. Benieuwd wat Mick Vogels Video voor uw merk kan betekenen? Aarzel niet en kom vandaag nog in contact!

mAATWERK COMMERCIAL LATEN MAKEN

Een commercial is een prachtig hulpmiddel om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. In een korte video, vaak tussen de 10 en 30 seconden, moet de boodschap van uw bedrijf of merk krachtig en kristalhelder overkomen. Met dit doel voor ogen gaan we aan de slag. We bouwen aan een samenwerking die tot het uiterste gaat waarbij we enkel genoegen nemen met het allerbeste.
Of uw commercial nu uitgezonden wordt op televisie, online platforms, social media of op billboards, wij staan voor u klaar en zorgen dat aan alle details gedacht wordt.

DSC09979.jpg

Commercial laten maken: de voordelen

Een commercial is als een uitgestoken hand die zich uitstrekt naar elke kijker, klaar om een verhaal te vertellen dat blijft hangen. We zorgen met een vleugje creativiteit en emotie dat uw commercial een blijvende en krachtige indruk maakt op het publiek.
 

Het voordeel van een commercial is het grote publiek dat u ermee kunt bereiken, uw merk krijgt de kans om te schitteren voor een breed scala aan kijkers. Bij een commercial gaat het niet alleen om het visuele aspect. Een commercial heeft de kracht om emoties op te roepen, om kijkers te raken op een niveau dat verder gaat dan enkel woorden. Een goed opgebouwde commercial kan tranen, vreugde, een glimlach van herkenning of een glimp van inspiratie oproepen binnen een tijdsbestek van enkele seconden.
 

Het laten maken van een commercial kan vaak voor diverse doelen dienen. U kunt uw nieuwste product in de schijnwerpers zetten, uw merkidentiteit versterken, een dienst presenteren of uw naamsbekendheid vergroten. Wat uw doel ook is, bij Mick Vogels Video kunt u rekenen op een ervaren partner die uw bedrijfsvisie omzet in een doelgerichte en professionele commercial.

Bedrijfsfilm, productvideo, documentaire of aftermovie laten maken? Mick Vogels Video!

Art by Maudsch shoot in collaboration with Beeldsterk & MERAKI STUDIOS

Commercial laten maken door Mick Vogels Video

Kies voor de expertise van Mick Vogels Video om uw commercials te verwezenlijken. Met focus op duidelijke boodschappen en doeltreffende presentatie zorgen we ervoor dat uw merk impact maakt. Een commercial die niet alleen indruk maakt, maar ook resultaten oplevert? Laat Mick Vogels Video u helpen. Door middel van een duidelijke planning, creatieve uitvoering en professionele afwerking is Mick Vogels Video uw succesvolle partner voor het laten maken van een commercial die uw doelgroep aanspreekt en overtuigt.

Get in touch!

bottom of page